Despre

Recruit to perfection

Integrity Meter dezvoltă cel mai performant test de integritate din lume

O evaluare corectă și cuprinzătoare a integrității

Integrity Meter furnizează reprezentanților departamentului de Resurse Umane și experților în securitate teste care le permit efectuarea unor evaluări cuprinzătoare și evaluare continuă, din momentul în care candidatul este primit în organizație, continuând pe parcursul desfășurării activității angajatului.

Prin combinarea unei analize cuprinzătoare a scării de valori personale cu un mecanism inovativ care detectează tentativele de omitere a informațiilor, platforma Integrity Meter furnizează cea mai corectă și completă evaluare a integrității fiecărui candidat. Astfel, procentul angajaților potriviți funcțiilor pe care le dețin și climatului organizațional este exponențial mai mare, fluxul angajărilor redus, iar riscul și rata pagubelor la care societatea este expusă, sunt reduse semnificativ.

Flag of Romania

Echipa Integrity Meter România

Echipa Integrity Meter România este formată din specialiști în domeniul resurselor umane în general și al recrutării în special, precum și în servicii de prevenire a pierderilor în cadrul companiilor.


Cu studii de specialitate în psihologie și arii complementare, aceștia au ocupat de-a lungul carierelor lor funcții de Director Resurse Umane, Director Securitate, Manager Îmbunătățire Procese, Auditor al Managementului Calității. 


Experiența dobândită în cadrul unor companii cu un număr mare de angajați și procese de recrutare continue și complexe, i-a determinat să identifice și să aducă pe piața româneasca Integrity Meter, un instrument de recrutare interactiv, atât de necesar profesioniștilor din aria Resurselor Umane și cea a Prevenirii Pierderilor.


Alături de echipa Integrity Meter se află colaboratorii cu experiență în domenii conexe pentru ca dumneavoastră să beneficiați de o paletă completă de servicii, incluzând dar nelimitându-se la: screening pre-angajare,  verificări de fond, examinări poligraf, intervievare în urma testării și intervievare comportamentală.

În decembrie 2019, firmei Integrity Meter România i-a fost aprobată alocarea "Codului NATO de agent economic" pentru a fi utilizat în cadrul Sistemului de Codificare NATO.

index.jpeg
Menachem Gozlan
Co-fondator


Expert în evaluarea angajaților, poligraf și investigații, instruit în cadrul Serviciului General de Securitate al Israel, Menachem Gozlan are experiență recunoscută în aceste domenii încă din 1976. În trecut a ocupat funcția de Șef al Departamentului de Investigații în cadrul Serviciului de Apărare, iar în prezent este membru al Asociației Americane a Examinatorilor Poligraf precum și al Asociației Israeliene a Examinatorilor Poligraf. Acesta are de asemenea studii aprofundate în psihologie, fiziologie și farmacologie.

Începând cu 1987, Menachem Gozlan a furnizat servicii de evaluare a integrității (evaluarea angajaților, intervievare, verificări de fond și testări poligraf) atât societăților din sectorul privat precum și instanțelor.


Sistemul Integrity Meter a fost construit pe baza cunoștințelor aprofundate și a vastei experiențe ale lui Menachem Gozlan.

Dotan Shavit
Dotan Shavit
Co-fondator

Expert în dezvoltarea de software, Dotan Shavit are experiență extinsă în dezvoltarea sistemelor online și a sistemelor de securitate informațională.

Începând cu 1997, Dotan Shavit a acumulat o vastă experiență în dezvoltarea sistemelor bazate pe Unix/Linux și software server-client.

A activat ca principal dezvoltator de software  în cadrul MINT, un furnizor de infrastructură informatică pentru industria bancară și a reprezentat MINT în investigarea unor evenimente tehnologice în cadrul unor instituții bancare cu renume mondial.

Infrastructura tehnologică a sistemului Integrity Meter  este bazată pe cunoștințele și experiența profesională a lui Dotan Shavit.

Eran Laufer
Eran Laufer
CEO

 

Licențiat în economie și management și administrarea afacerilor, Eran Laufer este unul dintre fondatorii Emka Card Systems, ocupând funcția de Director Național de Vânzări timp de 17 ani.

Mulțumită activității sale, Emka Card Systems a devenit cel mai mare producător de carduri PVC din Orientul Mijlociu.

Eran Laufer a fondat și a condus o perioadă de timp Departamentul de Scafandrii din cadrul Poliției. În perioada 2006-2016, acesta a avut rolul de Președinte al Asociației Scafandrilor.

Candidații potriviți postului și organizației?

Integrity Meter transformă procesul de recrutare într-unul sigur și eficient.

Îți mulțumim! Mesajul tău a fost transmis!